Hotel Ventura ***

1119 Budapest
Fehérvári út 179.

Tel.: 06-1/208-1232
Fax: 06-1/208-1241

e-mail

Szavazás

Az akciós üdülési lehetőségekről milyen fórumon tájékozódik?

 Televízió
 Rádió
 Újságok, magazinok
 Internet
 Egyéb
 Nincs pénzem üdülni!



Eredmények
Archívum

Hotel Ventura | Esküvő | ESKÜVŐI MENÜAJÁNLATOK


ESKÜVŐI MENÜAJÁNLATOK - 2012


Esküvői büféasztalos vacsora - 6000 Ft/fő értékben

Görög saláta
Cézár saláta
Rokfort krémmel töltött paradicsom
Hideg Gödöllői csirkecombok
Csabai töltött karaj francia salátaágyon

Tengeri halfalatok Orly módra
Csirkemell bakon szalonnában sütve sajtmártással
Sertésborda Budapest módra
Pulykamell roston párolt őszibarackkal

WOK-ban sült zöldségek
Zöldséges párolt rizs
Burgonya krokett
Petrezselymes burgonya
Burgonya püré

Gundel palacsinta
Túros-meggyes lepény

Éjfél után:
Vörösboros gombás marhapörkölt tarhonyával

***********

Esküvői vacsora menü - 4400 Ft/fő értékben

Húsleves daragaluskával

Esküvői vegyes tál:
Pulykamell roston
Rántott borda
Csirkemell párizsiasan
Petrezselymes burgonya
Párolt rizs
Friss idénysaláta

Éjfél után:
Csülök pörkölt, sós burgonyával
Házi savanyúság

***********

Esküvői vacsora menü - 4900 Ft/fő értékben

Jérce leves lúdgégetésztával

Esküvői vegyes tál:
Budai töltött karaj
Csirkecomb rántva
Pulykamell roston őszibarackkal sajttal sütve
Mazsolás párolt rizs
Tepsiben sült burgonya
Friss idénysaláta

Éjfél után:
Csirkepörkölt galuskával
Házi savanyúság

***********

Esküvői vacsora menü - 5100 Ft/fő értékben

Nyírségi gombócleves

Esküvői vegyes tál:
Pulykamell Cordon bleu
Göcseji borzas karaj
Csirkemell mandulával sütve
Tepsiben sült burgonya
Angolos zöldségek
Párolt rizs
Friss idénysaláta

Éjfél után:
Húsgombócok barnamártással, mustárral

***********

Esküvői vacsora menü - 5300 Ft/fő értékben

Legényfogó leves

Esküvői vegyes tál:
Sertésbordák Óvári módra
Kijevi pulykamell
Szűzérmék fűszeres tócsniban sütve
Angolos zöldségek
Hasábburgonya
Rizibizi
Friss idénysaláta 

Éjfél után:
Mini töltött káposzta