Szavazás

Az akciós üdülési lehetőségekről milyen fórumon tájékozódik?

 Televízió
 Rádió
 Újságok, magazinok
 Internet
 Egyéb
 Nincs pénzem üdülni!Eredmények
Archívum

Cégismertető | Sajtóközlemények | Sajtóközlemény 4

Sajtóközlemény

Újdonságok a Gerand Hotels háza táján


Szállodaláncunk a hideg hónapokban sem él nyugalmas életet, házainkban mindig van mozgolódás. A Hotel Ébenben*** (1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 15-17.) folyamatosan zajlik a felújítás, aminek fő céljaként egy kellemesebb hangulatú, magasabb igényeket kielégítő városi szálloda képének kialakítása szerepel. A megszépülés az egész épületet érinti, a folyosók és a szobák új színekbe öltöznek, továbbá valamennyi szoba rövidesen légkondicionált lesz. Jelenleg a szobák 40%-át szobaszéffel is felszerelték, a WiFi pedig már az egész szállodában elérhető.
 
A szálloda étterme nemcsak külsőleg, de belsőleg is „új arccal gazdagodott”. A Laguna Étterem a korábbi séf külföldi munkavállalása miatt szeptember 1-től új séffel dolgozik, változatlanul jó minőséget garantálva vendégeinek.

Ezeken felül a lobbiban, az újonnan kialakított Internet-sarok szolgáltatásait is bővítik a közeljövőben.

A szálloda vendégköre is átalakulóban van. Az új értékesítési politikának köszönhetően, az idei évben jelentősen bővült az egyéni szabadidős és corporate vendégek köre, valamint a hosszabb tartózkodású felnőtt csoportok száma. A magasabb színvonalú szolgáltatások nyújtásával egyidejűleg az értékesítés célja a jövőben még inkább csökkenteni a diákforgalmat, növelve ezzel azon vendégek arányát, akik többet költenek. 

A bővítések ellenére azonban az árak nem változnak, azok szinten tartásával a Hotel Ében*** igyekszik megtartani a jó ár-érték arányt, amelyről eddig a vendégek és az üzleti partnerek is így vélekedtek. 

A Gerand Hotels partnerszállodájában, a Hunguest Hotel Sziesztában*** az étlap sorai bővülnek. 2006. április 9-ig minden hétvégén soproni specialitásokat kóstolhat a kedves vendég.
A soproni konyha jellegzetességének alapja a sok bab és a káposzta. Régebben a szegényebb soproni családok ahhoz, hogy a szőlőföldjüket maximálisan kihasználják, a sorok közé - mivel a bab laktak és kalóriagazdag - babot ültettek, és így nagyon sok ételt babbal főztek, és azzal sütöttek. 
Ime néhány kedvcsináló, melyek a szálloda séfje, Orbán István kuktájából kerülnek az asztalra.
Jó étvágyat! 

Babnokedli leves
Kacsasült, köményes burgonyával, káposztás rétessel
Kolbászos csirkemáj sült burgonyával
Főtt, füstölt csülök Winzerkáposztával
Túrófelfújt

2005. november