Szavazás

Az akciós üdülési lehetőségekről milyen fórumon tájékozódik?

 Televízió
 Rádió
 Újságok, magazinok
 Internet
 Egyéb
 Nincs pénzem üdülni!Eredmények
Archívum

Cégismertető | Sajtóközlemények | Sajtóközlemény 3

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Gerand Hotels partner party
2005. június 14. – Gerand Hotel Touring**


Meleg nyári délután, kellemes zöldövezetben lufival dekorált sátrak, grillezett kolbászok, bográcsban fortyogó pörkölt, soproni borok és frissítő koktélok: ezekkel vártuk vendégeinket június 14-én, a Gerand Hotels szállodalánc 2005-ös partnerpartiján. Működésünk óta immár negyedik alkalommal hívtuk össze legkedvesebb ügyfeleinket, rendhagyó módon azonban idén nem év végén, hanem nyáron a Gerand Hotel Touring** kertjében került sor a szokásos rendezvényre.

Tornyossy András, központi értékesítési vezető prezentációjában elsőként szót ejtett a lánc „zászlóshajójának” nevezett Gerand Hotel Ében*** változásairól. A legutóbbi partnerparti óta a házban felépült két új, egyenként 60 fős rendezvényterem. A 4. szinten kerül kialakításra, kifejezetten egyéni vendégek fogadására, a 3*-superior kategória. Kisebb szobai felújítások, speciális bekészítések jelzik majd a kiemelt bánásmódot.
A vendégek kényelmének fokozása érdekében a TV-ket új csatornákkal bővítik, az egész épületben vezeték nélkül érhető el az Internet, a lobbiban pedig hamarosan Internet-sarok üzemel.

Legidősebb tagunk a Gerand Hotel Góliát* is büszkélkedhet egy „kis” újdonsággal: éttermét ma már színesebb külső, a kisebb és nagyobb „pénztárcás” igényeket egyaránt kielégítő változatosabb étlap jellemzi.

De nemcsak a házak egyik-másik részét öltöztették új köntösbe, hanem a cég személyi állományában is történtek változások: a Gerand Hotel Ében*** értékesítési csapatát áprilistól Bálint Gergely vezeti, kinek neve ismerősen cseng a szakmában. A fiatal szakember ezt megelőzően a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Aquasol, majd a Danubius Hotels nemrégiben megnyílt visegrádi szállodájának értékesítését erősítette.
Év eleje óta Bogdán László az új szállodaigazgató, aki kinevezése előtt a hotel éttermi igazgatójaként tevékenykedett.

Új ember került a Gerand Hotel Griff Junior* vezetői székébe is, Székely László személyében.

A frissítő tavaszi szél eredményeként szállodaláncunk új arculati elemeket is kapott. A standardizálás egyik lépéseként egységesítettük az étlapot. Az egy 2*-os és a két 3*-os szálloda éttermeiben a közös ételeken felül „szállodaspecifikus” elemek is gazdagítják az ételkínálatot.

Az előadás végén mutatkozott be a Gerand Hotels két új partnerszállodája, a gyulai Hunguest Hotel Erkel*** és a soproni Hunguest Hotel Szieszta***. Együttműködésünk célja a portfoliók szélesítése, a szolgáltatások bővítése, a változatos igények kielégítése, és - mindenek előtt - egy hatékony, magas fokú értékesítés megvalósítása.

A prezentációt követően színes programmal szórakoztattuk partnereinket. A finom ételeken felül, a kertben furfangos ügyességi- és logikai játékokkal, borkóstolóval, masszázsprogrammal, számmisztikai jövendöléssel, koktél-show-val, élőzenével és tűzijátékkal igyekeztünk jó hangulatot teremteni.

Szerintünk sikerült…