Szavazás

Az akciós üdülési lehetőségekről milyen fórumon tájékozódik?

 Televízió
 Rádió
 Újságok, magazinok
 Internet
 Egyéb
 Nincs pénzem üdülni!Eredmények
Archívum

Cégismertető | Sajtóközlemények | Sajtóközlemény 2


SAJTÓKÖZLEMÉNY

Újdonságok a Gerand Hotels szállodalánc életében


Röviden a cégről

A Gerand Hotels szállodalánc 2001 januárjában indult útjára, az első tag, a Hotel Góliát* megszerzésével. Áprilisban bővült a kör a Hotel Touringgal**, majd júliusban érkezett a Hotel Ventura***. Abban az évben a sort a Hotel Ében*** zárta, októberi csatlakozásával. Közel két, csendes év után, 2003 nyarában megszületett, a neve alapján is, legifjabb testvér, a Hotel Griff Junior*, és így lett öttagú a család.

Kezdetektől fogva a Gerand Hotels célja az alsó középkategóriás szálláshelyek piacán a vezető szerep megszerzése. Ennek szellemében nagy hangsúlyt fektet a szolgáltatások folyamatos karbantartására, a változó piaci igények figyelemmel kísérésére, az azokhoz való gyors alkalmazkodásra.


Újítások

A Gerand Hotels szállodalánc folyamatos fejlesztéseinek keretében az elmúlt fél évben a Gerand Hotel Ében*** két újabb konferenciatermet kapott, így rendezvénykapacitása 5 teremre és 300 főre nőtt. A legkisebb helyiség befogadóképessége 15, a legnagyobbé 150 fő. A termek minden technikai eszközzel felszereltek. Sor került a szálloda 104 szobájából 30 felújítására is, amelyek új burkolatokat kaptak, illetve nagyképernyős tévék állnak a vendégek rendelkezésére. Öt antiallergén szobát is kialakítottak.
Megújult az étterem, mind kialakításában, mind választékát tekintve igazodik a mai étkezési irányzatokhoz. A közeljövő tervei között szerepel mozgássérültek számára is használható szobák kialakítása, valamint a kiegészítő szolgáltatások körének bővítése.

A Gerand Hotel Ventura*** új étteremvezetőjének kinevezése óta elmondható, hogy új irányzatot vett fel a szálloda gasztronómiai élete. A fiatal szakember igyekszik minél színesebb kínálattal, akciókkal idecsábítani a vendégeket. Ennek szellemében, a közeljövőben egy magyar-brazil est szervezésére kerül sor.
Az elmúlt időszakban a szállodai közösségi tereket és a rendezvénytermeket is szépítésnek „vetették alá”.

A Gerand Hotel Touring** történetében is újításokról számolhatunk be. Vendéglátó egységeinek fejlesztése új erőre kapott az utóbbi időben. Az étterem tavaszias ízekkel, változatos étlappal, az Amfiteátrum Kávézó pedig megújult külsővel és kínálattal várja a kulináris élvezetre vágyókat. Hangulatos kerthelyiségében a nyaranta felállított sátrak alatt hűsölhet az erre járó szomjas vendég.

A fejlesztések mindhárom szállodában lehetővé tették, hogy az idei évtől folyamatosan biztosítsanak helyszínt esküvők, egyéb magán és céges rendezvények számára, ezek teljes körű szervezésével együtt.

A szállodai fejlesztések sorában kell megemlítenünk a Gerand Hotel Griff Junior* reggeliző-helyiségének bővítését is. A szélesítés nemcsak a helyiség fizikai méretére, de az étlap választékára is vonatkozik. A félpanzióknak is helyet adó helyiségben így már egyszerre 90 fő tud étkezni. Mindezeken felül folyamatos karbantartás zajlik a vizesblokkokban és az egyéb közösségi terekben, mely munkálatok a Gerand Hotel Góliát*-ot is érintik.

A tavasz szele azonban nemcsak az egyes szállodák életében, de cég szinten is megmutatkozik. A Gerand Hotels ismét valami újjal igyekszik előrukkolni! Ez alkalommal teljes körű rendezvényszervezői képességeinket szeretnénk próbára tenni, de nem is akárhogy…

Nagyszabású utcabál szervezésébe vágtuk a fejszénket, melynek időpontja 2004. május 22., szombat 10.00-től 22.00-ig. Helyszín: a Gerand Hotel Ében*** mögötti, Álmos vezér útja és Örs vezér útja által határolt hatalmas szabad terület. Szombat lévén, természetesen nem feledkezünk el a családosokról sem, kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató programokkal várunk minden érdeklődőt. Az ezen felül kínált zenei paletta sem éppen elhanyagolandó, az egyebekről nem is beszélve…


Látogasson el hozzánk!


Budapest, 2004. május 14.