Szavazás

Az akciós üdülési lehetőségekről milyen fórumon tájékozódik?

 Televízió
 Rádió
 Újságok, magazinok
 Internet
 Egyéb
 Nincs pénzem üdülni!Eredmények
Archívum

Cégismertető | Sajtóközlemények | Sajtóközlemény 1

Budapest új szállodalánca, a Gerand Hotels

SAJTÓKÖZLEMÉNY


A 2003. márciusában megrendezésre kerülő fővárosi Utazás 2003 kiállításon mutatkozott be először a nagyközönségnek Budapest legfiatalabb szállodalánca, a Gerand Hotels. A szállodalánc 2001. januárjában indult útjára és 2001 októberére már négy taggal rendelkezett. Időrendi sorrendben a Hotel Góliát*, a Hotel Touring**, a Hotel Ventura***, végül a Hotel Ében*** került a csoportba.

A különbözÔ kategóriájú szállodák üzemeltetésével a társaság célja az, hogy az eltérő igényeknek megfelelően vendégei részére, legyenek azok akár külföldi diákcsoportok, akár üzletemberek, teljeskörű szolgáltatást nyújtson, továbbá az, hogy különböző rendezvények lebonyolításának biztosítson színteret magas szakmai színvonalon.

A kereskedelmi jellegű szálláshelyek üzemeltetésén túl a Gerand Hotels rendelkezik Budapesten a legtöbb munkavállalói szálláshellyel, illetve országos szinten is a legnagyobb szereplő a vállalkozói alapon történő kollégiumüzemeltetésben. Miután az üzemeltetÔ ez utóbbi két területen jelentős, hosszútávú és nagy kapacitásokat lekötő szerződésekkel rendelkezik, a pénzügyi helyzete stabilnak mondható. Ez a helyzet lehetőséget teremt arra, hogy a vállalat a turisztikai piacon esetlegesen bekövetkezÔ ideiglenes visszaesés hatásait kevésbé érezze meg.

A Gerand Hotels Kft. indulása óta nagy figyelmet fordít a változó piaci igények kielégítésére. E célt az egységek folyamatos fejlesztésével, azok szolgáltatásainak bővítésével kívánja elérni. Az elmúlt két év során ennek szellemében került sor a Hotel Touring** és a Hotel Góliát* szobáinak felújítására, a Hotel Ventura*** éttermének és konyhájának teljes átépítésére, a szálloda Wellness Stúdiójának kialakítására, illetve idén a Hotel Ében*** egy teljes szintjének megújítására.

A közeli jövÔben a szállodalánc tervei között szerepel catering szolgáltatások beindítása, illetve tárgyalásokat folytat újabb budapesti és vidéki szállodák üzemeltetésének esetleges átvételéről.

Fehér Ádám ügyvezető igazgató elmondása szerint különösen fontos a Gerand Hotels tagjai számára a partnerek zökkenőmentes, minőségi és gyors kiszolgálása, valamint a lánc szállodáinak egységes megjelenése. Ennek érdekében került kialakításra a központi értékesítés, melynek tagjai Tóth Judit, illetve Tornyossy András értékesítési vezető.

További információ: központi értékesítés:
H-1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 38.
Tel.: (36-1) 250-3184, fax: (36-1) 243-1595
email: sales@gerandhotels.hu, www.gerandhotels.hu

2003. április