Hotel Ventura ***

1119 Budapest
Fehérvári út 179.

Tel.: 06-1/208-1232
Fax: 06-1/208-1241

e-mail

Szavazás

Az akciós üdülési lehetőségekről milyen fórumon tájékozódik?

 Televízió
 Rádió
 Újságok, magazinok
 Internet
 Egyéb
 Nincs pénzem üdülni!



Eredmények
Archívum

Hotel Ventura | Vendéglátás | Étlap

LEVESEK

SOUPS

SUPPEN  

Húsleves gazdagon                                                                                                580-

MEET SOUP WITH VERMICELLI, FLEISCHSUPPE MIT FADDENNUDELN

/271 kcal/

Gulyásleves bográcsban                                                                                        800-

HUNGARIAN GOULASH SOUP, GULASCHSUPPE

/894 kcal/

Francia hagymaleves                                                                                             460-

FRENCH ONION SOUP, FRANZÖSISCHE ZWIEBEL SUPPE

/424 kcal/

Hideg gyümölcsleves                                                                                             580-

COLD FRUITSOUP, KALTE FRUITSUPPE

/553 kcal/  

ELŐÉTELEK

ENTRÉES

VORSPEISEN  

Görög saláta                                                                                                             1270-

GREEK SALAD, GREEK SALAT /

/394 kcal/

Cézársaláta szárnyas hússal gazdagítva                                                           1270-

CÉZÁR SALAD WITH CHICKEN, CÉZAR SALAT MIT HÜNCHEN

/656 kcal/

Dióban bundázott sajt, áfonyával                                                                        980-

FRIED CHEESE WITH NUT AND BLUEBERRY

GEBACKENE KÄSE MIT NUβ UND SCHWARZBEERE

/1404 kcal/

Gazdagember batyuja (Hortobágyi palacsinta)                                               920-

PANCAKES „HORTOBÁGYI” STYLE

PFANNKUCHEN NACH „HORTOBÁGYI” ART

/1115 kcal /  

FŐÉTELEK

MENU

HAUPTSPEISEN  

Tengeri halfilé citrommártással, vajas burgonyával                                        1380-

FILLETS FISH WITH LEMON SAUCE AND BUTTER POTATOES

THUNFISCHFILETS MIT ZITRONENSOSSE UND BUTTERKARTOFFELN

/1225 kcal/

Göcseji borzaska pulykamell, párolt rizzsel                                                       1500-

TURKEYBREAST „GÖCSEJ” STYLE WITH  STEAMED RICE

TRUTHAHNBRUST „GÖCSEJ” ART MIT REIS

/1501 kcal/  

            Rántott pulykamell hasábburgonyával                                                               1500-

            TURKEYBREAST WITH CHIPS POTATOES

GEBACKENE TRUTHAHNBRUST MIT POMMES FRITES

/1903 kcal/

Pulykamell spárgával, sonkával, sajttal csőben sülve, hasábburgonyával         1900-

GRATINATED CHEESE, HAM, ASPARAGUS WITH BREAST OF TURKEY

ÜBERBACKENE SCHINKEN, SPARGEL MIT TRUTHAHNBRUST

/1809 kcal/

Joghurtban pácolt csirkemell, wokban párolt zöldségekkel                           1900-

PICKLED CHICKEN BREAST IN JOGHURT

WITH STEAMED VEGETABLE

IN JOGHURT GEBEIZTES HUHN MIT GEMÜSEGARNIERUNG

/1018 kcal/

Póréhagymával töltött, baconba burkolt, csirkemell, hollandi mártással,
hercegnő burgonyával                                                                                           1900-

CHICKEN BREAST STUFFED WITH LEEK IN BACON WITH

HOLLANDAISE SAUCE AND DUCHESSE POTATOES

HÜHNERBRUST GEFÜLLT MIT PORRE EINGEWICKELT IN BACON

MIT HOLLÄNDISCHER SOSSE UND HERZOGIN-KARTOFFELN

/1736 kcal/

Grillezett zöldségek szójaolajjal                                                                          1200-

VEGETABLE WITH SOJA OIL

GEGRILLTES GEMÜSE MIT SOJA SOSSE

/433 kcal/

Juhtúróval töltött gomba, rizzsel, vörösboros mártással                             1380-

STUFFED MUSHROOMS WITH „BRINZA” CHEES

GEFÜLLTE PILZEN MIT „BRINZA” KASE

/2591 kcal/

Zsiványpecsenye tört burgonyával                                                                     1500-

ROAST MEAT ROBBER STYLE

RÄUBERBRATEN MIT GESOTTENEN KARTOFFELMUS

/975 kcal/

Szezámmagos sertésborda, vörösboros gombamártással, párolt rizzsel  1600-

SESAM PORK CUTLETS WITH MUSHROOMS IN RED WINE SAUCE

SESAMKOTELETTE MIT CHAMPIGNON, ROTWEIN SOSE UND

GEDÜNSTETEM REIS

/1230 kcal/

Sajttal sonkával töltött sertésborda tejfölös, zelleres, burgonyapürével   1840-

PORK CUTLETS STUFFED WITH HAM, SMOKED CHEESE WITH

MASHED POTATOES WITH SOUR CREAM CELERY EN BRANCHES

SCHWEINEKOTELETTE MIT SCHINKEN UND GERÄUCHERTEM KÄSE

GEFÜLLT MIT STAUGENSELLERIE KARTOFFELRAHM-PÜREE

          /1730 kcal/

Sertésborda Budapest  módra hasábburgonyával                                           1840-

          Pork Cutlets with letcho,Chicken Liver, Mushrooms and Green Peas

          SCHWEINSKOTLETTE MIT LETSCHO , GEFLÜGELLEBER , CHAMPIGNON

          UND GRÜNEN ERBSEN

          /1620 kcal/

Marhapörkölt galuskával                                                                                        1380-

HUNGARIAN STEW OF BEEF WITH GNOCCHI

RINDSPÖRKÖLT MIT NOCKERLN

           /1246 kcal/

Hátszín Lyon-i hagymával, steak burgonyával                                                 2070-

ROASTBEEF WITH LYONNAISE POTATOES

ZWIEBELRUMPSTEAK MIT GEBACKENEN KARTOFFELN

            /1998 kcal/

VENTURA tál 2 személyre

            (hagymás hátszín, óvári borda, pulykamell párizsiasan, vegyes köret)  5180-

PLATTE „VENTURA” FOR TWO PERSONS

TELLER „VENTURA” FÜR ZWEI PERSONEN

            /3858 kcal/  

SALÁTÁK

SALADS

SALAT                                                                                                   

Paradicsomsaláta                                                                                460-

TOMATOE SALAD, TOMATENSALAT

/187 kcal/

Uborkasaláta                                                                                                460-

CUCUMBER SALAD, GURKENSALAT

/128 kcal/

Fejes saláta                                                                                                  460-

GREEN SALAD, KOPFSALAT

/490 kcal/

Vegyes zöldsaláta                                                                                                   460-

MIXED GREENSALAD, GEMISCHTER SALAT

/159 kcal/

Csemege uborka                                                                                                      350-

PICKLED CUCUMBER, ESSIGGURKE

/23 kcal/

Ecetes paprika                                                                                                         350-

PICKLED GREEN PEPPER, ESSIGPAPRIKA

/23kcal/

Vegyes savanyúság                                                                                                350-

MIXED SALAD, GEMISCHTER ESSIG SALAT

/23 kcal/ 

DESSZERTEK

DESSERTS

DESSERTS 

Alma pongyolában fahéj mártással                                                                     580-

APPLE IN JACKET

APFEL IN SCHLAFROCK

/1035 kcal/

Ventura palacsinta (gyümölcsökkel, vanília öntet)                                         750-

PANCAKES „VENTURA” STYLE

CRÊPES AUF „VENTURA”

/1170 kcal/

Gundel palacsinta                                                                                                    750-

PANCAKES „GUNDEL” STYLE

PFANNKUCHEN NACH „GUNDEL” ART

/1551 kcal/

Piskóta tekercs vanília öntettel                                                                           500-

         SWISS ROLL WITH SAUCE

BISKOUITROULADE MIT SOSSE

/1425 kcal/

        

                Kalmár Ferenc                                                                  Juhász János

Konyhafőnök                                                                   Étteremvezető

 

2013. január 01.