Szavazás

Az akciós üdülési lehetőségekről milyen fórumon tájékozódik?

 Televízió
 Rádió
 Újságok, magazinok
 Internet
 Egyéb
 Nincs pénzem üdülni!Eredmények
Archívum

Üdülési csekk

Fizesse üdülését a Nemzeti Üdülési Szolgálat által kibocsátott Üdülési Csekkel!

A Gerand Hotels budapesti szállodáiban évek óta lehetőséget biztosítunk a Nemzeti Üdülési Szolgálat által kibocsátott Üdülési Csekk felhasználására. A csekk készpénz-helyettesítő fizetőeszközként funkcionál, így bármely szolgáltatásunk fizethető vele, legyen szó akár szállásról, étkezésről, üdülési csomagról vagy egyéb szállodai szolgáltatásról.

A szállodáink által nyújtott szolgáltatások mellett számtalan egyéb, üdüléshez, gyógyüdüléshez kapcsolódó szolgáltatás is fizethető Üdülési Csekkel. Felhasználásával lehetőség van például bizonyos távolsági, tömegközlekedési költségek, vagy az OEP által támogatott gyógyfürdői kezelések költségeinek kiegyenlítésére, de Üdülési Csekkel vásárolható belépő a Fővárosi Állatkertbe vagy költségvetési támogatású fesztiválokra is.

Üdülési Csekket nem csupán magánszemélyek, hanem rendkívül kedvező adózási feltételek mellett vállalkozások is igényelhetnek munkatársaik számára. Az Üdülési Csekk igénylésének feltételeiről és részleteiről kérjük, tájékozódjon a Nemzeti Üdülési Szolgálatnál.

Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft.

1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.

Telefon: 1/248 2150 Telefax: 1/319 7511

E-mail: nusz@nusz.hu