Szavazás

Az akciós üdülési lehetőségekről milyen fórumon tájékozódik?

 Televízió
 Rádió
 Újságok, magazinok
 Internet
 Egyéb
 Nincs pénzem üdülni!Eredmények
Archívum

Gyermekrák

A Gerand Hotels a Gyermekrák Alapítvány egyik támogatója lett

2005. július 1-jén a Gerand Hotels szállodalánc támogatói szerződést írt alá a Gyermekrák Alapítvány kiemelten közhasznú szervezettel. Az együttműködés keretén belül a fővárosba, a gyógykezelésre érkező daganatos gyermekek szülei térítésmentesen vehetnek igénybe szállást a kezelés teljes időtartamára, a szállodalánc 5 budapesti szállodájában (Gerand Hotel Góliát*, Gerand Hotel Griff Junior*, Gerand Hotel Touring**, Gerand Hotel Ében***, Gerand Hotel Ventura***).

Az 1997-ben létrehozott Gyermekrák Alapítvány megalakulása óta következetesen küzd a rákban megbetegedett gyermekek gyógyulási esélyeinek javítása érdekében. 1998 január elsejével, Magyarországon elsőként kiemelkedően közhasznú szervezetté nyilvánították. A kitartó, folyamatos küzdelemnek számos érdemi eredménye ismert, az Alapítvány jelenleg mintegy félezer rákbeteg gyermek családjának nyújt rendszeres anyagi segítséget.

Az Alapítvány támogatja a határon túli, magyar lakta területeken: Erdélyben, a Felvidéken, Kárpátalján és a Vajdaságban élő beteg gyermekeket is.

Fő célkitűzésük egy példaértékű gyógyítócentrum felépítése, ahol 300 ágyon gyógyítanák a rákos gyermekbetegeket, a diagnózistól kezdve a fenntartó kezelésig.

*****